Haberler

Küresel Girişimcilik Zirvesi-2019

  • 25.01.2019
  • ezgi

 

 

TOBB'dan Odamıza iletilen yazıda, Hollanda ve ABD hükümetlerinin ortaklığında 4-5 Haziran 2019 tarihlerinde Lahey’de düzenlenecek Küresel Girişimcilik Zirvesi (GES) 2019 için kayıtlara başlandığı iletilmiştir.

 

Anılan yazıda devamla, dünya çapında girişimcilerle en etkili yatırımcıları ve iş çevrelerinin bir araya gelmesi planlanan Zirve’ye 2.000’den fazla girişimcinin katılımının beklendiği, bu kapsamda Hollanda’dan azami 200 firma için yer ayrıldığı ve tarım teknolojileri, bağlanabilirlik (connectivity), enerji, sağlık ve su sektörlerinin öncelikli olarak belirlendiği ifade edilmektedir.

Zirveye kayıtlar için son başvuru tarihi 30 Ocak 2019 olup gerekli bilgilere https://www.ges2019nl.nl/ elektronik posta adresinden erişilebilmektedir. Zirveye katılım için kaydını yapan firmalarımızın Lahey Büyükelçiliğimizin embassy.thehague@mfa.gov.tr e-posta adresine de bilgilerini iletmelerinin yararlı olacağı ifade edilmektedir.

Saygılarımızla

Küresel Girişimcilik Zirvesi-2019

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam