Haberler

ÖDEMİŞ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

  • 10.01.2019
  • ezgi

 

 

 

 

       Ödemiş Ticaret Odasının ev sahipliğin Ödemiş deki Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları bir araya geldi. 10.01.2019 tahinde gerçekleşen toplantıda Ödemiş’in sorunları görüşüldü. Oda Başkanlarının birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Üyelerinin taleplerini ortak paydalarda buluşturarak gerçekleşmesini sağlamak amacıyla faaliyetlerde bulunabilecekleri mesajları verildi. Ödemiş için yapılması gerekenlerin takibinde oldukları ve amaçlarının İlçemizin gelişiminde aktif rol almak olduğunu vurguladılar. İlçemizin mevcut sorunları ve çözüm önerileriyle, Ödemiş de hayata geçirilebilecek yeni projeler hakkında görüşüldü. Yaklaşan yerel seçimler sürecinde de birlikte hareket ederek Belediye Başkan Adaylarına desteklerini ortak bir şekilde dile getireceklerini ifade eden Oda Başkanları, Seçimlerin İlçemiz ve Ülkemiz için hayırlı sonuçlanmasını temenni ettiler.

     

    Toplantıya ; Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş, Ödemiş Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş Madeni İşler Ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, İnşaat Mühendisleri Odası Ödemiş Şubesi Başkanı Ufuk Aykol,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ödemiş Temsilcisi Sabri Diken, Ödemiş Sarraflar Saatçiler Kuyumcular Ve Bijutericiler Odası Başkanı Şerif Naz,  Ödemiş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut usluca, Ödemiş Ayakkabı Ve Deri İşleri İle Uğraşanlar Odası Başkanı Mustafa Köksoy, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Dinlenmez, Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya, Ödemiş Terziler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Hüseyin Döner ve Ödemiş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgut Akın katıldı.                                     

 

     Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş;   “Ödemiş’te faaliyet gösteren tüm STK’ların üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek için ne kadar yoğun çalıştıklarını biliyoruz. Hepimizin ortak amacı Üyelerimize ve Ödemiş’imize faydalı hizmet sunabilmektir. Bugün burada bulunuyor oluşumuz bu toplantıların devamının geleceğinin ve birlikte hareket edebileceğimizin göstergesidir.

     Bizler hiçbir siyasi partiyi gözetmeksizin bölgemiz ve üyelerimize hizmet etmek için varız. Belediye Başkan adayları Sivil Toplum Örgütleri ile her zaman birlikte çalışacağız diye beyanat veriyor ve  bu şekilde çalışmamızın gerekliliği artık anlaşıldı. Bizler yaklaşık 18000 üyeye sahip Ödemiş’in Sivil Toplum Kuruluşlarıyız. Bu kurumların Başkanları olarak seçilerek buraya geliyoruz ve ortak gayemiz Ödemiş’e katkı sağlayabilmek. Bu noktada Belediye Başkanları ile de ortak payda da buluşmuş oluyoruz. Amacımız Ödemiş’e fayda sağlayabilmektir. Birlikte hareket etmenin gücünü de bu noktada kullanabiliriz. Yaklaşan yerel seçimlerde birlik için de hareket ederek Belediye Başkan Adaylarımıza birlikte sorunlarımızı dile getirebiliriz. Ortak sorunlarımızı görüşme ve bu sorunların çözümü ve beklentilerin gerçekleşmesi için birbirimize destek olmalıyız. Sektör olarak üyelerimizin alanı farklı olsa bile nihayetinde bu sorunlar Ödemiş’te yaşayan insanların ortak sorunlarıdır.  Bu noktada da çalışmalar yaparak birlikte adımlar atarak birçok projeye ve başarılı işlere imza atabiliriz. Belediyeye sunacağımız sorunlarımızın çözümü aşamasında da her zaman destek olarak elimizden gelen yardımı yapacağımızı belirtmek isterim.’ ’ Dedi.

 

ÖDEMİŞ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam