Haberler

‘ÖTO 2019 DA ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR.’

  • 31.12.2018
  • ezgi

 

Oda Başkanımız Rıfat ERİŞ ‘ten Yeni Yıl kutlama mesajı ;

‘’Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla giriyoruz. Umut ederiz ki, yeni yılda her alanda ve her anlamda milletçe sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atarız.

Ödemiş Ticaret Odası olarak, 2019 yılına hem Ödemiş'imizin hem de üyelerimizi daha iyi noktalara getirecek yeni bir vizyonla giriyoruz. 2018 yılında sektörlerde yaşanan sıkıntıları hep gündeme getirdik, 2019 yılında da getirmeye devam edeceğiz. Oda olarak yeni yıl da ses getirecek bir çok önemli projeye imza atmayı planlamaktayız, projelerimiz belirli olgunluklara eriştiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Her yılı bir öncekinden daha aktif ve dinamik geçirmeyi planlamaktayız.

Üyelerimizle iletişimin ve Odamızın kurumsal yapısının daha güçlendirilmesini, Ödemiş’in ekonomik ve toplumsal hayatının ilerlemesini temel alan amaçlarımızın doğrultusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılınızı kutlar, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.’’

‘ÖTO 2019 DA ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR.’

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam