ÖTO Yönetiminden Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaret

• 25.12.2018

Oda Başkanımız Rıfat Eriş, Meclis Başkanımız İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Nuri Yaşayan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Metin Dursun, Ufuk Atik, Adil Köse, Sadık Güllü ve Genel Sekreterimiz İ.Emre Çiftçi Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kahya, Ödemiş Ziraat Odasi Başkanı Mehmet Dinlenmez, Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erol Nokta, Ödemis Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hülya Çavuş ve Ödemiş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca' yı ziyaret ettiler.

ÖTO Yönetiminden Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaret