Haberler

TIR sistemine Başvuru İşlemlerinin Elektronik Ortamda Gerçekleştirilmesi Hk.

  • 06.12.2018
  • ezgi

 

 

TIR Sisteminin bilgisayarlaştırılması konusunda Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu (BMAEK) TIR Sekreteryası ve Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) işbirliğiyle başlatılan eTIR Pilot projesi çerçevesinde elektronik teminat kullanılarak yapılan taşımalar başarı ile devam devam etmektedir.

Başarıyla yürütülmeye devam eden Pilot Projenin ikinci aşaması kapsamında, TIR Sistemine kabul prosedürü iş ve işlemlerinin elektronik ortama aktarılması çalışmaları da tamamlanmış bulunmaktadır.

Bu kapsamda, aday firmalar TIR Sistemine kabul işlemlerini https://tobbtir.tobb.org.tr/Portal/AnaSayfa adresinden gerçekleştirebilecek ve başvurusunu elektronik imza yöntemi    ile Odamıza iletebilecektir. Odamıza iletilen başvuru ise https://tobbtiryonetim.tobb.org.tr/Giriş adresinden görüntülenebilecek ve alınan başvuru  sonuçlanmasını müteakip TOBB’a elektronik ortamda iletilebilecektir.

 

TIR sistemine Başvuru İşlemlerinin Elektronik Ortamda Gerçekleştirilmesi Hk.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam