• 20.11.2018

ÖTO ‘DAN GENEL DEVLET TEŞVİKLERİ SEMİNERİ

20.11.2018 Salı Saat: 10:00 da Arkhe Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Firması temsilcisi E. Pınar Kılıç‘ın anlatımıyla Ödemiş Ticaret Odası’nda Genel Devlet Teşvikleri Bilgilendirme Semineri düzenlendi.
ÖTO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, ‘Üyelerimizin Devlet Teşviklerinden yararlanmalarının önemini bir kez daha vurgulayarak, Ödemiş Ticaret Odası olarak aktif projelerin içinde yer alarak üyelerimizi teşvik etmenin yanında, kendi başlarına da yararlanabilecekleri destekler konusunda bilgilendirme yapmak için bu tarz seminerleri düzenliyoruz.’ Dedi.
ÖTO Konferans Salonunda gerçekleşen seminer de Genel Devlet Teşvikleri Ana başlık olmak üzere Kosgeb, Kırsal Kalkınma, İhracatta Devlet destekleri gibi birçok alt başlık hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.
Üyelerin yoğun katılım gösterdiği seminerde konuşmacıların sunumlarının ardından destekler konusunda sorular cevaplandı.