ÖDEMİŞ TİCARET ODASI "REEL SEKTÖR-FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISI" NDA

• 08.11.2018

Ödemiş Ticaret Odası  07 Kasım 2018 Çarşamba saat:15:00 de Swissotel Grand Efes Smyrna Salonunda düzenlenen Reel Sektör – Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısına katıldı.

TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın’ın teşrifleriyle birlikte, TBB Yönetim Kurulu’ndaki bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, Halkbank, Vakıfbank, TEB, ING, Eximbank, Odeabank, Citibank, Şekerbank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcıları katılım gösterdiği, Ekonominin temel yapıtaşları olan reel sektör ile bankalar arasındaki diyaloğu güçlendirmek amacıyla İZTO, EBSO ve İTB ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleşti.  Toplantıya Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldılar. Toplantıda uluslararası piyasalarda ve Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeler, para ve sermaye piyasalarındaki son durumlar, öneri ve beklentileri değerlendirildi.

Düzenlenen toplantılar ile reel sektör ile finans sektörünün birbirini daha iyi anlayacağını ve ortak çözümler geliştireceğini belirten TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu sıkıntılı süreci birlikte çalışarak atlatacağız. Finans sektörü, reel sektöre ve KOBİ'lere kan akışını sağlayan damarlardır. Dolayısıyla biri kötü durumdayken, diğerinin iyi durumda olması beklenemez. İçinde bulunduğumuz süreçte, her iki sektörün de güçlendirilmesine ihtiyaç var” dedi.

Açılış konuşmaları ile başlayan toplantı, bankalarda yaşanılan sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu soru cevaplarla devam etti.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  "REEL SEKTÖR-FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISI" NDA