ÖTO Ankara ’da 5. Kümelenme Konferansı ‘na Katıldı

• 31.10.2018

2017-2018 Döneminde yürütülen UR-GE Projeleri kapsamındaki iyi uygulama örneklerinden seçilmiş proje faaliyetlerinin tanıtımının yapılması ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması amacıyla Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN ‘ın teşrifleriyle 31 Ekim 2018 tarihinde ‘5. Kümelenme Konferansı’ düzenlenmiştir. Ticaret Bakanlığı Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Adil KÖSE ve Odamız Meclis Üyesi Mustafa ÇOBAN katıldılar. 5. Kümelenme Konferansı Sayın Bakanımız Ruhsar PEKCAN ‘ın konuşmasıyla başlayarak , UR-GE Projelerinde iyi uygulama örneklerinin sunulduğu panellerle devam etmiştir.

ÖTO Ankara ’da 5. Kümelenme Konferansı ‘na Katıldı