Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

  • 17.10.2018
  • ezgi

 

17 Ekim Çarşamba Saat: 11:00 Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen Refleksoloji Semineri, Uzman Psikolog ve Refleksolog Halil Tabur tarafından verildi.

 Refleksoloji, bugün destekleyici ya da tamamlayıcı tedavi dediğimiz tedaviler arasında yer almaktadır. Refleksoloji sinir noktalarını belirli tekniklerle uyarmanın ortaya elektrokimyasal mesajları çıkardığını bununda nöronların yardımı ile ilgili organı uyardığını savunur. Bunun yanı sıra psikolojide özellikle panik atak ve depresyon hastalığının tedavisinde destekleyici olarak uygulanmakta olup, başta Rusya ve Amerika'daki engelliler üzerinde özellikle otistik ve spastik engelli çocuklar ile felçli hastalar olmak üzere birçok engel grubunda ciddi gelişmelerin ortaya çıkması sebep olmuştur.

 Uzman Psikolog ve Refleksolog Halil Tabur verdiği eğitimde Refleksolojinin tanımı ve uygulama alanlarının yanı sıra özellikle engelli hastalarımız üzerinde yararlı olabilecek eğitim haraketleri ve nasıl uygulanması gerektiği de gösterildi. Ayrıca eğitimde yeni doğan bebekler üzerinde uygulanabilecek Refleksoloji hareketleri ve faydalarından da bahsedildi. Rekleksolojinin bir çok alanda faydalarından bahsedildi.

 Ödemiş Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Halıcı ve Nuri Yaşayan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ufuk Atik, Metin Dursun, Meclis Üyelerimizden Mustafa Çoban, H. Şelçuk Bütün, Ticaret Odası üyeleri , Ödemiş Devlet Hastanesinde personeli ve engelli bireylerin aileleri katıldı.

  Seminer soru, cevap, görüş ve önerilerin belirtilmesinin ardından, konuşmacı Uzman Psikolog ve Refleksolog Halil Tabur ’a katkılarından dolayı teşekkür plaketinin takdim edilmesiyle son buldu. Ödemiş Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Nuri Yaşayan ve Osman Halıcı Uzman Psikolog ve Refleksolog Halil Tabur’ a plaketi takdim ederken sunumundan dolayı teşekkürlerini ileterek Odamızda vermiş olduğu seminerden duydukları memnuniyeti ilettilerek, Odamızda 25 Ekim 2018 tarihinde saat:19:00 da gerçekleşecek Dış Ticaret Seminerinede herkesi davet ettiler.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam