Haberler

ÖDEMİŞ VE SÖKE TİCARET ODALARI ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALADI

  • 08.10.2018
  • ezgi

 

Ödemiş Ticaret Odası ile Söke Ticaret Odası arasında karşılıklı işbirliğini sağlamak, bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımıyla hizmet kalitesini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Kardeş Oda' protokolü, 4.10.2018 tarihinde Ödemiş Ticaret Odası'nda düzenlenen törenle imzalandı.


Gerçekleştirilen törene Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, ÖTO Meclis Başkanı İbrahim Sürav ve ÖTO Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Nuri Yaşayan ve Osman Halıcı, ÖTO Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Köse ,Ufuk Atik, Metin Dursun, Sadık Güllü ile Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Mehmet Akbudak, Erdinç Algür ile iki oda Genel Sekreterleri katıldı. Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş " Akreditasyon gereği kardeş odalarımızın olması gerekiyor ve bu konuda Söke Ticaret Odası ile attığımız bu adımdan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim.Özellikle gelişmekte olan iki tane ilçe odalarının kardeş oda olması bizler için çok önemli. İnşallah ticarette de bu birlikteliğimiz oda bazında olduğu gibi firmalarımızın da birbiri ile kontak kurarak iki ilçenin menfaatleri doğrultusunda bir şeyler yapabiliriz. İki Odamıza, iki ilçemize de iş dünyasına da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



"Amaç birlikte hareket edebilmek"



Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ise, " İki ilçe Odamızın Kardeş Oda Protokolü imzalamış olmasından şahsım adına ve Odamız adına çok memnunum. Birlikte eksikliklerimizi giderelim. Birbirimizi destekleyip güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Birlikte olursak güçlü olacağımıza inanıyorum. Bu kardeşlik hepimiz için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından Ödemiş Ticaret Odası ile Söke Ticaret Odası arasında 'Kardeş Oda Protokolü’ imzalandı. Kardeş Oda Protokolü anısına iki Oda arasında karşılıklı hediyeler ve Plaketler sunuldu.

ÖDEMİŞ VE SÖKE TİCARET ODALARI ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALADI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam