Haberler

Oda Başkanımız Rıfat Eriş Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi.

  • 28.09.2018
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, 27.09.2018 Perşembe Günü Ödemiş Ticaret Odası Toplantı Salonunda, ilçede bulunan Basın Mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Ödemiş Küçük Menderes Gazetesi, Anadolu Ajansı, TRT Haber Muhabiri Turgay Konuralp, Yerel Güç Gazetesi Muhabirleri Süleyman Güleroğlu, Ödemiş Kent Gazetesi Muhabiri Ayşe Akyüz, Doğan Ajans Muhabiri Yüksel Balcı, Radyo Remix Ali Güzel katıldı.

Oda Başkanı Rıfat Eriş basın mensuplarına Ödemiş Ticaret Odasının Faaliyetleri ve yapılması planlanan Projeler hakkında bilgiler verdi.

 Odamız faaliyetlerinden kısaca bahseden Rıfat Eriş; "Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesi için eğitim, organizasyon ve seminerler düzenliyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına üyelerimizle birlikte katılıyoruz. Bosna Hersek – Sırbistan’da gerçekleşen Interagro 2018 Tarım Fuarına düzenlediğimiz gezi sayesinde Bosna Hersek Dış Ticaret Odasına ziyaret gerçekleştirdik. Bulunduğumuz temaslar ile Üyelerimizin gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Fuarların yanı sıra düzenlediğimiz seminerlerle de üyelerimize hizmet vermekteyiz. Yakın zamanda 10 Ekim Çarşamba saat 19:00 Perakende sektörü üreticileri için bir seminer vereceğiz ayrıca Dış Ticaret konulu seminerimizi de 18 Ekim Perşembe Saat: 19:00 vermeyi planlamaktayız. Hazırladığımız projelerle birlikte Odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisi ile esnafı ile ilçemizin ekonomik ve sosyal refahı için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Gerek yurtiçi gerek yurtdışı devlet teşviklerini yakından takip ederek üyelerimizin faydalanabileceği projeleri hazırlamaya çalışmaktayız. Süs Bitkileri sektöründe hazırladığımız UR-GE Projesi Bakanlık İncelemesi kısmındadır.

Davetimizi kabul ettiğiniz için siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Ödemiş’imizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan sizlersiniz.  Her konuda bizlere destek olan başta değerli Üyelerimiz olmak üzere Meslek Komitelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve siz değerli Basın Mensubu arkadaşlarımıza müteşekkiriz" dedi.  

Toplantı Basın mensuplarının Oda Başkanımız Rıfat Eriş’ e yönelttiği soru cevap kısmı ile sona erdi.

Oda Başkanımız Rıfat Eriş Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi.
Oda Başkanımız Rıfat Eriş Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam