Haberler

Asya Pasifik Ekonomi Zirvesi, 23-24 Kasım 2018

  • 31.08.2018
  • ezgi

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; TOBB ile Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) iş birliğinde, ülkemiz ve Asya-Pasifik ülkeleri iş çevrelerini bir araya getirecek “Asya-Pasifik Ekonomi Zirvesi”nin İstanbul’da düzenleneceği belirtilmektedir. 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde “Asya: Sınırları Genişletmek” temalı zirvenin, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.​

Yazı devamında; İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe siyasiler, üst düzey uluslararası örgüt temsilcileri, üst düzey bürokratlar, akademisyenler ve iş dünyası temsilcilerinden oluşan geniş bir katılım öngörüldüğü belirtilmektedir. Etkinliğin ülkemiz tanıtımına katkı sağlaması yanında, ülkemiz iş dünyası ile Asya-Pasifik ülkeleri iş dünyasını bir araya getirerek geleceğe dönük iş birliği imkânlarına ortam sağlayacağı ifade edilmektedir.

Etkinlik hakkında güncel bilgiler, etkinlik programı ve katılım şartlarına ilişkin ayrıntılı bilginin www.cacci2018.org adresinde yer aldığı belirtilmektedir.

Konferansa katılım için kayıt işlemlerinin, belirtilen web sitesi üzerinden yapılmakta olduğu ve etkinlik katılım ücretinin kişi başı 250,- Türk Lirası olarak belirlendiği ifade edilmektedir. 

Üyelerimize duyurulur.

Asya Pasifik Ekonomi Zirvesi, 23-24 Kasım 2018

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam