Haberler

COSME PROGRAMI ÇAĞRISI

  • 10.08.2018
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz,

TOBB’den Odamıza iletilen yazıda, Avrupa Birliği COSME (İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekaber Edebilirliği) Programı kapsamında “Uluslar arası Tematik Turizmin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi: Turizm ile Kültürel/ Yaratıcı Endüstriler Arasındaki Sinerjilerin Kullanılması” başlıklı bir proje teklif çağrısı yayınlandığı belirtilmiştir.

Söz konusu teklif çağrısı, turizm ve kültürel/ yaratıcı sektörlerdeki KOBİ’ler arasında, uluslar arası çapta işbirliğine odaklanan, yenilikçi, somut turizm olanaklarının geliştirilmesini ve teşvik edilmesini amaçlamaktadır.

Proje süresi 18-24 ay arasında olup, her bir proje için en fazla 400.000 Avro hibe desteği ayrılmıştır. COSME Programının ulusal koordinatörü olan KOSGEB tarafından projeye ilişkin olarak hazırlanan bilgi notu ekte yer almakta olup, proje çağrı metnine https://ec.europa.eu/easme/sites/easme-site/files/documents/cos-toursyn-2018-3-01_call_text.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,

 

COSME PROGRAMI ÇAĞRISI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam