Haberler

Exponatura 2019 – 9. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı

  • 12.07.2018
  • ezgi

 

Exponatura 2019 – 9. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı, 10-13 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Gittikçe büyüyen ve önem kazanan bir sektöre hitap eden Exponatura Fuarı, Türkiye’nin zengin kaynaklarından doğal ve sağlıklı yaşam seçeneklerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasını sağlayan firmalara yeni iş bağlantıları ve ihracat kapıları açan bir ticaret platformudur.

Geçen Exponatura Fuarı, kıtaların buluşma noktası İstanbul’da 6 farklı ülkeden 168 katılımcıyı, sektör profesyonelleri ile bir araya getirmiş ve doğal, organik, ve sağlıklı ürünler sektöründe birçok ürün ve hizmet, Avrupa ve Asya’nın buluştuğu bu ticari platformda 19 farklı ülkeden gelen toplam 14.257 ziyaretçinin beğenisine sunulmuştur.

Exponatura 2019 ile de ileri gelen perakende ve toptancı şirketlerin, üreticilerin, profesyonel sektör alıcıları ile bir araya getirilmesi ile yeni iş bağlantı ve fırsatları yaratılması ve böylece sektörlerin potansiyellerinin açığa çıkarılarak ülke ekonomisi ve ticaretine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla, 

Exponatura 2019 – 9. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam