Haberler

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

  • 11.07.2018
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu'nun oluşturulmasının ardından 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 59'uncu maddesine dayanılarak kurulun ilk toplantısı gerçekleştirildi. 

Ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere Yönetim Kurulu tarafından havale edilen konular ile Kurul üyelerinin önerdikleri ya da ilgili kuruluşlardan intikal eden konuları değerlendirerek görüş oluşturmak, bu konularda rapor hazırlamak, Kurul toplantılarında alınan kararları ilgili mercilere intikal ettirmek, Odalar, Borsalar ve Birliğin güçlenmelerini ve aralarında işbirliği ile uyumlu çalışma imkanlarını sağlayacak karar ve tedbirlerin alınması yönünde çalışmalar yapmak üzere kurulan Yüksek İstişare Kurulu 12 kişiden oluştu. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Rıfat Eriş İstişare Kurulunun görevleri hakkında üyelere bilgilendirmelerde bulundu. 
Başkan Rıfat Eriş; "Bu kurul ile birlikte Ödemiş'in birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir misyon üstleneceğiz" dedi.

Kurulda Yer Alan İsimler; 
Rıfat Eriş başkanlığındaki Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Sefa Beyazıtlıoğlu, İsmail Uygun, Zekeriya Karabıyık, Celal Yazan, Ünal İçmesu, Sadık Büker, İbrahim Aydoğar, Şaban Köse, Turgut Demirdöğen, Yılmaz Pakkanlar, İsmet Kırbıyık.

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI.
YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam