Haberler

TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ KAPSAMLI DEMİR ÇELİK FUARI METAL EXPO İSTANBUL HAKKINDA DUYURU

  • 18.06.2018
  • odemis

  

Sky Fuarcılığın, Avrupa’nın en değerli “networking” dinamiğine sahip, iki yılda bir İtalya’nın Mulano şehrinde düzenlenen demir çelik fuarı MADE IN STEEL’in organizatör kuruluşu SİDERWEB ile ortaklaşa düzenleyeceği METAL EXPO EURASIA ISTANBUL; 12-15 Eylül 2018 Tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde tüm sektörü uluslararası boyutta bir araya getirmeye hazırlanıyor.

9. ve 10. Salonlarda gerçekleştirilecek ve dört gün sürecek olan METAL EXPO’da, ayrıca konferans, workshop gibi etkinlikler de yer alacak. Böylesine geniş kapsamlı bir organizasyonun en önemli bileşenlerinden biri de şüphesiz nitelikli ziyaretçi profili olacak.

Metal Expo, bir fuar organizasyonu olmakla birlikte, organizasyon içeriğindeki etkinlikler dolayısıyla dört gün boyunca demir çelik sektörünün dinamiklerinin yeniden belirleneceği bir merkez olma konumunda. Bu trendsetter etkinlik ulusal ve uluslararası boyutta 170 firmayı ağırlayacak.

METAL EXPO, demir çelik sektörüne hizmet ve ürün veren kurum ve kuruluşları sektörle bir araya getirerek, etkin B2B görüşmeleriyle sürdürülebilir, karlı iş birliktelikleri oluşturabilmelerini sağlamayı hedeflerken, demir çelik endüstrisi ve makine imalat sanayinin, dünya pazarlarına entegrasyonuna ivme kazandırmak; imalat kapasitesini maksimize edecek yol haritaları belirlemek ve böylelikle istihdam talebine yanıt verecek politikaları desteklemek gibi önemli amaçlara hizmet edecek büyük bir platform özelliği taşıyor.

Detaylı Bilgi için; www.metalexpo.com.tr

TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ KAPSAMLI DEMİR ÇELİK FUARI METAL EXPO İSTANBUL HAKKINDA DUYURU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam