ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN TOBB DESTEĞİ İLE ÖDEMİŞ’TE 910 AİLEYE GIDA YARDIMI

• 05.06.2018

Ödemiş Ticaret Odası Ramazan ayı dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkıları ile ihtiyaç sahibi 910 aileye ramazan yardım paketleri dağıtımını gerçekleştirdi.

Yardımlar Ödemiş Ticaret Odası Yönetimi ve Oda Meclis Üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Konu ile ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş:

“ Öncelikle Ramazan Ayının Milletimize İslam Alemine Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Destekleri ile 910 aileye gıda erzak yardımı paketlerimizi ulaştırdık. Ödemiş’teki yerel firmalara gönderilen tekliflerle hazırlanan erzak paketlerinde 11 farklı ürün var. Ödemiş Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırının ihtiyaçlarını karşıladık.

Toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden biri olan bu uygulamayla 910 ailemize destek vermek bizler içinde sevindirici.

Desteklerinden dolayı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederim. Bu vesileyle üyelerimizin ve tüm halkımızın yaklaşan Ramazan Bayramını kutluyoruz” dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN TOBB DESTEĞİ İLE ÖDEMİŞ’TE 910 AİLEYE GIDA YARDIMI