Haberler

FİLİSTİN İNSANİ YARDIM KAMPANYASI

  • 25.05.2018
  • odemis

Ödemiş Kaymakamlığı'ndan aldığımız 12066353-951.04.05-E.1864 sayılı yazı ve İzmir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün 18/05/2018 tarih ve 78486 sayılı yazısına atfen;

 

İsrailin Gazze'de sebep olduğu işgal ve çatışma ortamı nedeniyle Filistin'de can ve mal kaybı, şiddetini arttırarak devam etmekte olup, Filistin halkının büyük bir kısmı açlık, susuzluk ve sağlık problemleriyle mücadele etmektedir.

 

Başbakanlık Makamı'nın 2018/10 nolu genelge emirleri gereği; halkımızın da beklentisi doğrultusunda dost ve kardeş Filistin halkının karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla İlimizde yardım kampanyası başlatıldığı bildirilmiştir.

 

Bölgedeki insanların hayat şartlarının ağırlığı, insanların çaresizliği göz önünde bulundurulduğunda, halkımızın insanlık görevini ortak bilinçle yapacağı yardımlar, çok anlamlı olacağı gibi büyük önem de taşımaktadır.

 

Söz konusu yazı içeriğinde belirtildiği gibi 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu çerçevesinde yapılacak yardımların ekte bildirilen hesap numaralarına yapılması hususu tüm üyelerimize duyurulur.

 

FİLİSTİN İNSANİ YARDIM KAMPANYASI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam