Haberler

ODA BAŞKANIMIZ RIFAT ERİŞ’TEN TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖNEMLİ DUYURU

  • 21.05.2018
  • odemis

 

ÖTO Başkanı Rıfat Eriş SGK Teşvikleriyle ilgili yaptığı açıklamada;

“5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ‘na Ek17. maddeyi de içeren “Torba Yasa Tasarısı” 27 Mart tarihinde yürürlüğe girmesiyle tüm işverenlerin ve şirketlerin geçmişe dönük yararlanılamayan prim teşviklerinden yararlandırılması ile ilgili düzenlemedir.

Oda Başkanı Rıfat Eriş; Firmalara bu fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulundu. 
Ödemiş Ticaret Odası olarak Geriye Dönük SGK Prim teşviklerini almak amacı ile üyelerimiz için Danışmanlık şirketi ile işbirliği oluşturarak danışmanlık hizmeti veriyoruz. Siz değerli üyelerimizin geçmişe dönük yararlanamadığınız tüm prim teşviki, destek ve indirim tutarlarını geliştirilen yazılım aracılığıyla hızlı, güvenilir ve eksiksiz hesaplayarak, doğru bir şekilde Sosyal Güvenlik Kurumuna belgelendirmek üzere bu teşvikten yararlanmanız için her türlü desteği sağlamayı amaçlamaktayız. 
Çalışmalarımız sonucunda şu ana kadar 319 firmaya bu hizmeti sağlayarak, 1.563.500 TL civarında SGK Prim Teşvik Danışmanlığı Dosyası hazırlandı ve üyelerimize teslim edildi. Aslında üyelerimizin kapasitesi bundan çok daha fazla. Sistemde zaman zaman problem oluşmakta ve çalışmalar yavaşlamaktadır Bu yüzden bu hizmetten faydalanmayan üyelerimiz 31 Mayıs’a kadar Odamıza E-Bildirge şifrelerini bildirsin ve bu fırsattan yararlansın.
Geriye dönük SGK Prim Teşviklerin den faydalanmak için geç kalmayın” dedi.

ODA BAŞKANIMIZ RIFAT ERİŞ’TEN  TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖNEMLİ DUYURU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam