18/05/2018 ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TİYATRO GÖSTERİSİ DÜNYA KOLEJİNDE SERGİLENDİ.

• 18.05.2018

Ödemiş Ticaret Odası sponsorluğunda hazırlanan;

Psikolog, Pedagog, Oyun Yazarı ve Yönetmen Ümit Görgülü’nün hazırladığı ve Camsız Ekran Tiyatro Ekibinin oynadığı ilk Tiyatro Gösterimiz Ödemiş Dünya Kolejinde sergilendi.

İlköğretim öğrencilerine yönelik hazırlanan bu tiyatro oyunu "Çocuklara Dürüst ve Ahlaklı Ticaret Yapma, Vatanını Seven, Vergisini Ödeyen Tüccar, Girişimcilik Kültürü, Ahilik Teşkilatı, Kadın ve Genç Girişimciliğin Önemi, Kar Zarar Maliyet Hesaplamaları gibi Temel konuları kapsamaktadır.

Ödemiş Ticaret Odası olarak öğrencilere ‘dürüst ve ahlaklı ticareti’ öğretmek için hem eğlendirmek hem de amacımıza uygun bir oyun izlettirmek ve böylelikle geleceğin esnaflarının, tüccarlarının, sanat ve zanaatkârlarının doğru değer ve ilkelerle yetişmesine katkımız olmasını istiyoruz.

"Eyvah Kantinci Bize Çok Kızacak" adlı Tiyatro İlçemiz okullarında belirli günlerde belirli seanslarda öğrencilere izletilecektir.

18/05/2018  ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TİYATRO GÖSTERİSİ DÜNYA KOLEJİNDE SERGİLENDİ.