IX. SARAYBOSNA İŞ FORUMU

• 17.04.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza ulaşan 30.03.2018 tarihli ve 5353 sayılı TOBB ilgili kayıtlı yazısında, 25-26 Nisan 2018 tarihlerinde, Saraybosna’da, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Bosna Bank International organizasyonuyla IX. Saraybosna İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir. Forum kapsamında, 30 farklı ülkeden gelen katılımcılar arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Birliğimizin de her sene sponsor olarak organizasyona destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumuna ilişkin detaylı bilgiye ve kayıt koşullarına www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

IX. SARAYBOSNA İŞ FORUMU