ÖDEMİŞ TİCARET ODASI MECLİS ÜYELERİ VE MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

• 03.04.2018

19.01.2005 tarih ve 25705 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik gereğince,

02.04.2018 Pazartesi günü saat 09.00 ile 17.00 arasında Oda Meslek Komiteleri, Oda Meclis Üyelerinin seçimleri Ödemiş İlçe Seçim Kurulu yönetiminde Oda Hizmet Binamızda gerçekleşti.

8 adet Meslek Grubuna ait Meslek Komitelerinin Asil ve Yedek Üyeleri ile birlikte Meclis Üyesi Asil ve Yedek Üye seçimleri yapıldı.

Meclis Asil Üyeliklerine sandıktan ;
1.Komite'den Tevfik Can Kiraz, Soydan Hallıoğlu, Ali Yaparoğlu, 2.Komite'den Osman Halıcı, Mustafa Karaman, Ufuk Atik, 3. Komite'den Rıfat Eriş, Nuri Yaşayan,Mehmet Emin Yazan, 4.Komite'den Sadık Güllü, Hasan Selçuk Bütün, 5.Komite'den İbrahim Demir, Melih Kamil Dolaylarlı, 6.Komite'den İbrahim Surav, Arif Basmacı, Sinan Dündar, 7.Komite'den Metin Dursun,Şevket Şanlı, 8.Komite'den Mustafa Çoban ve Adil Köse çıktı.

05/04/2018 Perşembe günüde Oda Hizmet Binasında Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimleri yapılacaktır.