IX. SARAYBOSNA İŞ FORUMU

• 01.03.2018

Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından Odamıza iletilen 19 Şubat 2018 tarihli ve 411 sayılı yazıda 24-27 Nisan 2018 tarihlerinde, Saraybosna'da, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Bosna Bank International organizasyonuyla IX. Saraybosna İş Forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.

Forum kapsamında, 30 farklı ülkeden gelen katılımcılar arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

TOBB’un her sene sponsor olarak organizasyonuna destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumuna ilişkin detaylı bilgiye ve kayıt koşullarına www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabilmektedir.

IX. SARAYBOSNA İŞ FORUMU