Haberler

ÖDEMİŞ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN ODAMIZA ZİYARET

  • 26.02.2018
  • odemis
Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve Vergi Dairesi personeli Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş'i ziyaret ettiler.

Vergi Haftası nedeniyle ve etkinlikleriyle ilgili bilgiler veren Vergi Dairesi Müdürü Sayın Ümit Ağdacı;
"Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması için vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde heyet halinde resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklere olan ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.
Bu vesileyle kurumlara yapmış olduğumuz ziyaretlerden birini’de Ödemiş’e istihdam ve vergi üreten, en önemli kesimi temsil eden Ödemiş Ticaret Odası’na yapmış olmak’tan son derece memnunuz “ dedi.
Oda Başkanı Rıfat Eriş; "Verginin kutsallığının yanı sıra aynı zamanda bir görev olduğunu belirterek, Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Ümit Ağdacı'nın ve tüm çalışanlarının Vergi Haftasını kutladı. Odamız adına ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
ÖDEMİŞ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN ODAMIZA ZİYARET
ÖDEMİŞ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN ODAMIZA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam