ÖDEMİŞ TİCARET ODASI 13.DÖNEM KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KOSGEB DANIŞMANI PINAR ADANALI İLE BAŞLADI.

• 22.02.2018
Oda Başkanımız Rıfat Eriş;
Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması hedefiyle düzenlenen bu eğitimlerde, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amaçlanıyor.
Bizler ne kadar çok girişimci yetiştirebilirsek yeni iş fikirleri o kadar artar böylece ekonomimiz de sürekli canlı ve diri olmaya devam eder.
Biz Ödemişli girişimcilerin daha üretken, daha verimli atılımlar yapmasını istiyoruz. Kursa katılmaya hak kazanan girişimci adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.