ÖDEMİŞ'TEKİ MESLEKİ ODA VE BORSA YÖNETİCİLERİ ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA BİR ARAYA GELDİ.

• 15.02.2018
15.02.2018 Perşembe günü Ödemiş’te faaliyet gösteren Mesleki Odaların ve Borsanın katıldığı toplantıda Ödemiş’in sorunları ve Odaların sıkıntıları görüşüldü.
Ödemiş Ticaret Odası’nın ev sahipliğini yaptığı ve Oda Başkanı Rıfat Eriş’in öncülüğünde Ödemiş’te faaliyet gösteren tüm Mesleki Kuruluş Odaları ve Borsası yemekli toplantıda bir araya geldi.
Toplantıya; Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mutlu Sulukan, Bilumum Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya, Ödemiş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgut Akın, Madeni İşler Odası Başkanı Erol Nokta, İnşaat Mühendisleri Odası Ufuk Aykol, Mali Müşavirler Odası Başkanı Sabri Diken, Sarraflar Odası Başkanı Şerif Naz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca, Ayakkabı ve Deri İşleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Mustafa Köksoy, Ödemiş Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Bozkan katıldı.