ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GİRİŞİMCİLERİ KOSGEB MÜDÜRÜ MUSTAFA ÇANAKÇI’DAN SERTİFİKALARINI ALDI.

• 31.01.2018
Ödemiş Ticaret Odası ile KOSGEB işbirliğinde düzenlenen 11.Dönem ve 12.Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan girişimcilerimiz sertifikalarını aldı.
31/01/2018 Çarşamba günü Ödemiş Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen törende KOSGEB İzmir Güney Müdürü Mustafa Çanakçı, Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Girişimci adayları hazır bulundu.
Oda Başkanımız Rıfat Eriş; “Biz bu gün sertifikasını alan tüm girişimcilerimizin kendi iş yerlerini açarak ekonominin canlanmasına katkı sağlayacaklarını umuyor, girişimci arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, açacak oldukları iş yerlerinde de bol kazançlar diliyorum.
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. Tüm Girişimcilerimiz odamızın web sitesinden başvurularını yapabilirler” dedi.