Haberler

ASLANKÖY TİYATRO TOPLULUĞU

  • 04.01.2018
  • odemis

 

ÖDEMİŞ’TE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ ETKİNLİĞİ
Köy Koop İzmir Bölge Birliği ve Ödemiş Ticaret Odası işbirliğiyle, “Kadın Girişimciliği”nin öne çıkarılacağı bir etkinlik düzenlenecek.
Etkinlik, 13 Ocak Cumartesi günü Saat 19.30’da Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu’nun "Baba Ben Geldim" isimli tek perdelik gösteri ile başlayacak. Etkinlikte ayrıca, "Girişimciliğin geliştirilmesi ve Kadın girişimciliği " konusunda bir tiyatro gösterisi, "Düşten Gerçeğe Bir Başarı Hikayesi" söyleşisi, sinemada "En iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı" ödüllü ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Jüri Özel Ödülü alan Ümmiye Koçak ve Motivasyon Konuşmacısı Cüneyt Örkmez söyleşisi yer alacak.
Köy Koop’un ilk kadın başkanı olan Neptün Soyer; “Köy Koop olarak kadın girişimciliğinin artması, kadınların daha çok istihdama dahil olmasını çok önemsiyoruz. Ülkemizde tarımda emek veren kadın sayısı oldukça fazla ne bir sosyal güvenceleri ne de düzenli bir gelirleri var. Biz kadınlarımızın bilgilendirilmesi ve emeklerinin karşılığını almaları konusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu tip organizasyonlarla da kadınlarımıza katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm halkımızı 13 Ocak Cumartesi akşamı Ödemiş’e bekliyoruz” dedi.

Program 13 Ocak Cumartesi günü Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde 19.30’da başlayacak.


ASLANKÖY TİYATRO TOPLULUĞU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam