ÖDEMİŞ KAYMAKAMIMIZ SAYIN CELİL ATEŞOĞLU İLE BİRLİKTE ZEKİ MERT İPEK FANTAZİ KUMAŞ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'Nİ ZİYARET ETTİK.

• 28.12.2017
Ödemiş Kaymakamımız Sayın Celil ATEŞOĞLU, Ödemiş İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Sayın İbrahim ALTINTAŞ, Oda Başkanımız Rıfat ERİŞ Zeki Mert İpek Fabrikasını 28.12.2017 perşembe günü ziyaret etti.
Kendine özel doğallık, farklılık, estetik, kendisinden söz ettirir bir moda anlayışı ile ipekçilikte dünya markası haline gelen ve Hollywood ve Türk filmleri olmak üzere birçok film kostümünün ipek ve kumaş ihtiyacını karşılayan Mert İpek 1949’dan bu güne farklılık yaratacak bir moda anlayışı ile ülkemizde ve uluslararası alanda marka olmanın gururunu yaşıyor.
Mert İpek'in Kurucusu Zeki Mert, Oğlu Tahir Mert ve Kızı Tuğba Mert ile birlikte Fabrikayı gezerek ipek, keten ve yün gibi doğal elyaflar, pamuk, viskon karışımlarının atölyedeki işlemleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Yüksek kalitede %100 doğal ve organik yaratıcı bir şekilde tasarlanan ve müşteriye sunulan tekstil ürünlerini incelediler.
Ödemiş Kaymakamımız Sayın Celil Ateşoğlu;
"Bölgemiz için ipek dokumacılığı önemli bir yer tutmaktadır. Bölgede ipek denilince Ödemiş'in akla geldiğini belirterek bugün Ödemiş ipeğini, Birgi ipeğini Birgi’de işleyerek ve burada üretimini yaparak ülkemizde ve uluslararası alanda bu geleneğimizin saygınlık kazanmasını sağlayan Mert İpek ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Mert İpek Kurucusu Zeki Mert ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirdi.