Haberler

HİNDİSTAN-AVRUPA 29 İŞ FORUMU HAKKINDA DUYURU

  • 28.12.2017
  • odemis
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu’nun yazısına atfen, Hindistan Dışişleri Bakanlığı ile Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) işbirliğinde 5-6 Mart 2018 tarihlerinde Yeni Delhi, Hindistan’da “4. Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu” (IE29BF) gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Söz konusu Forumda, beceri geliştirme, bilişim teknolojisi, tarım ve gıda işleme, akıllı şehirler, çevre dostu teknolojiler, yenilenebilir enerji, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları, tarım ve gıda işleme gibi sektörlerin ele alınacağı belirtilmektedir.
B2B görüşmelerin de gerçekleşeceği Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.ie29bf.in web sitesinden ulaşılabilmekte olup, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Direktörü Rohit Sharma (rohit.sharma@ficci.com) ile iletişime geçilebilmektedir.
Üyelerimize duyurulur.
HİNDİSTAN-AVRUPA 29 İŞ FORUMU HAKKINDA DUYURU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam