ÇİNLİ BASIN MENSUPLARI ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NI ZiYARET ETTİ.

• 14.12.2017

Çin'de 2018 yılının "Türkiye Turizm Yılı" ilan edilmesi sebebiyle Türkiye Turizm Bakanlığı ve İzmir Ticaret Odasının anlaşma yaptığı medya temsilcileri Ödemiş Ticaret Odasının konuğu olarak Ödemiş’e geldiler.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Genel Sekreter Emre Çiftçi eşliğinde Çinli medya mensupları Ödemiş’in doğa güzellikleri olan Birgi, Gölcük, Lübbey’i gezerek görüntüler aldılar.
Çinden gelen medya gruplarına bölgenin tanıtımı yapılarak ilçenin tarihi ve doğa güzelliği olan yerleri gösterildi.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş; “İzmir Ticaret Odası’nın eşliğinde ilçemize gelen Çinli medya temsilcilerine Ödemiş’imizi tanıtmaktan dolayı çok mutluyuz.Bu ziyaret Ödemiş’e olan talebin canlandırılmasına katkıda bulunmak için çok önemli bir fırsat. Ödemiş’in tanıtımı ve turizmin canlanması konusunda yapılan tüm çalışmalara destek vereceğiz’’ dedi.

ÇİNLİ BASIN MENSUPLARI ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NI ZiYARET ETTİ.