Haberler

SÖKE TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BİR ARAYA GELDİ.

  • 06.12.2017
  • odemis

 Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Ödemiş Kadın Girişimciler Kurulu ile istişarede bulunmak için Ödemiş Ticaret Odası’nın konuğu oldular.

06.12.2017 Çarşamba günü Ödemiş Ticaret Odası Hizmet binasında Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Meclis Başkanı Behlül Er,  Kadın Girişimciler İcra Komitesi Asil Üyesi Esma Ceylan, İcra Komitesi Asil Üyesi Hülya Suyolcu, Kadın Girişimci Kurul Üyeleri, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı Sefa Beyazıtlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi Asil Üyesi Gülşen Görken,  Kadın Girişimci Kurulu Asil Üyesi Ayşe Koldaş ve diğer kurul üyeleri bir araya geldiler.

 Kadın girişimciliği ve liderliğini geliştirmek, kadınlara kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatları yaratmak amacıyla ne gibi faaliyetler yapılabileceği üzerine görüşmeler sağladılar.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş; Kadınların ekonomide daha çok yer almaları için gayret gösteriyoruz ve bu kapsamda çok yönlü çalışmaları faaliyete geçireceğiz. Kadınların öncelikle birlik olması gerektiğini ve kadın girişimciliğinin de istihdamının da bununla gelişeceğini düşünüyorum. Girişimci fikirlerinin hayata geçirilmesi üzerine toplantılar düzenlemeye devam edeceğiz. Söke Ticaret Odası’na bu ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay’da söz alarak; “Amacımız kadın istihdamını ve girişimciliğini bir adım ileriye taşımaktır. Kadın iş gücü potansiyelini ve girişimciliğini arttırmaya yönelik birçok projelerin hayata geçirilmesi için Yönetim olarak Kadın Girişimciler Kurulu’na büyük destek oluyoruz. Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve Yönetimi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kuruluna Başarılar diledi”. 

SÖKE TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BİR ARAYA GELDİ.
SÖKE TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BİR ARAYA GELDİ.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam