TÜRKİYE-BOLİVYA 1.DÖNEM KEK TOPLANTISI

• 13.11.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Bolivya 1. Dönem KEK toplantısının, 27-29 Kasım 2017 tarihlerinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Bülent Tüfenkci'nin eşbaşkanlığında gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Türkiye-Bolivya 1. Dönem KEK Toplantısı hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve imzalanması planlanan Protokol metnine derç edilmek üzere Bolivya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 16 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza iletilmesi gerekmektedir.

TÜRKİYE-BOLİVYA 1.DÖNEM KEK TOPLANTISI