İSRAİL GÜMRÜKLERİNE İLİŞKİN DUYURU

• 24.10.2017

TOBB’dan alınan 17.10.2017 tarih ve 15833 sayılı yazıda, T.C. Tel Aviv Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, İsrail Ticaret Odaları Federasyonu tarafından gönderilen duyuru paylaşılmaktadır. Sözkonusu duyuruda İsrail Gümrükleri İdaresi’nin, ‘’Global Gateway’’ olarak adlandırılan yeni nesil bilgisayar destekli gümrük sistemini kullanmaya başlayacağı, sistem kurulumu dolayısıyla 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde İsrail’de gümrük işlemlerinin yapılamayacağı, acil kargolarda ise özel acil gümrük prosedürü uygulanacağı ifade edilmektedir.

srail Gümrükleri İdaresi’nin bahsekonu duyuru metnin www.tobb.org.tr web adresinde “Hizmetler’’ başlığı altındaki ‘’Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyurular/İsrail’’ bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

İSRAİL GÜMRÜKLERİNE İLİŞKİN DUYURU