ULUSAL MESLEK STANDART TASLAĞI DUYURUSU

• 24.10.2017

TOBB’dan alınan 11.10.2017 tarih ve 15524 tarihli yazı.

İlgi: Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Derneği (USİMP) 2.10.2017 tarihli yazısı.

Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Derneği (USİMP) tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;

-Teknoloji Transferi Uzmanı-seviye 6 mesleğinde taslak ulusal meslek standardı hazırlanmıştır.  Söz konusu taslağa http://www.usimp.org.tr/tr/content/myk-gorus/1650 adresinden ulaşılabilmekte olup konu ile ilgili taslak standardının incelenerek varsa görüşlerinizin internet sitesinde yer alan ilgili “Görüş ve Değerlendirme Formunun doldurularak suretiyle en geç 10 Kasım 2017 tarihine kadar usimp@usimp.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.

ULUSAL MESLEK STANDART TASLAĞI DUYURUSU