TÜRKİYE-RUSYA İŞ FORMU VE DİĞER ETKİNLİKLER

• 16.08.2017

Sayın Üyelerimiz,

Ekonomi Bakanlığın’dan gelen yazıda, İzmir’de gerçekleştirilecek 86. İzmir Enternasyonal Fuarı çerçevesinde, 18 Ağustos 2017 Cuma günü, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın iştirakleriyle, 10.00-12.00 saatleri arasında, Türkiye-Rusya İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Forumun ardından 14.00-17.00 saatleri arasında ise eş zamanlı olarak, Türkiye-Rusya Sanayi İşbirliği, Türkiye-Rusya Müteahhitlik ve Bölgelerarası İşbirliği ve Türkiye-Rusya Özel Ekonomik Bölgeler oturumlarının gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Ekonomi Bakanlığı (Ali Özdin — 0312 204 9042) ile irtibata geçilebilir.

Bilgilerinize sunarız;

TÜRKİYE-RUSYA İŞ FORMU VE DİĞER ETKİNLİKLER