Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜNİVERSİTELERLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

  • 02.08.2017
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Yaklaşan Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Üyelerine alacakları lisans ve ön lisans eğitimlerinde çeşitli indirimlerin uygulanması için Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile indirim protokolü imzaladı.

Bu protokoller ile Odamıza kayıtlı gerçek kişilerin birinci derece kan hısımları ve tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin birinci derece kan hısımlarına lisans ve ön lisans programlarında çeşitli oranlarda indirim sağlayacak.

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ protokol çerçevesinde üyelerine ve birinci derece yakınlarına herhangi bin ön lisans veya lisans programlarına ücretli kontenjandan kayıt yaptırmaları halinde %10 oranında destek bursu sağlanacak. Geçen yıl burs türünden faydalanan öğrencilere %5 oranında burs almaya devam edecek olup bu yıl üniversiteye yeni yerleşecek olup öğrenciler ise %10 oranında destek bursu sağlanacak ve 8 eşit taksitte ödeme imkanı sağlanacaktır.

 İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ’de öğrencilerin yıllık öğretim ücretlerinde yüzde %15 indirim uygulayacaktır. Detaylı Bilgi için http://www.ieu.edu.tr/tr. https://www.karatay.edu.tr/ adreslerinden yararlanabilirsiniz.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜNİVERSİTELERLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜNİVERSİTELERLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam