Haberler

3.EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI(EİT) TİCARET FUARI

  • 02.08.2017
  • odemis

 

Sayın Üyemiz,

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan bir yazıda; 3.Ekonomik İşbirliği Teşkilatı(EİT) Ticaret Fuarının Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası(ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerindei Karaçi Expo Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan Pakistan Uluslar arası Ticaret Forumu’nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, Birliğimizin de üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3x3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde Birliğimize (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr ) yapılması gerekmektedir. Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bildirilmekte olup, stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda verilmektedir.

Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları- Pakistan” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

 

 

 

 

Hesap Bilgileri

Title of Account : Federation of Pakistan Chambers of Commerce& Industry (FPCCI)

Account No: 0277525911001862

IBAN No: PK67MUCB0277525911001862

Swift Code: MUCBPICICA

 

3.EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI(EİT) TİCARET FUARI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam