ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN DIŞ TİCARET SEMİNERİ

• 31.07.2017

Ödemiş Ticaret Odası, Üyelerinin Dış Ticaret girişimlerine yönelik alt yapılarını geliştirmek, Dış Ticaret ve Uluslararası finans konularında üyelerini bilgilendirmek amacıyla Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen tarafından “ Dış Ticaret Semineri” verilecek.

Seminer 15 Ağustos Salı günü saat 18.00’da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek.

İzmir Ekonomi Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen küresel ekonomiden, dış ticarete, finans piyasalarından ülkemiz ekonomisine, yaratıcılık ve iş geliştirme konularına kadar pek çok konuda üyelerimizi bilgilendirecek.

Oda Başkanı Rıfat Eriş;

“TOBB tarafından başlatılan Akademik danışmanlar projesi kapsamında hem iş dünyasının talep ve ihtiyacının yakından takip edilmesi hem de yerel kalkınma gündeminin sağlıklı biçimde tespit edilmesi için Sayın Coşkun Küçüközmen ile üyelerimiz için çalışmaya başladık. Coşkun Bey üyelerimizle bilgi ve deneyimlerini paylaşıp durum analizi yaparak yaratıcılık ve iş geliştirme konularına kadar pek çok konuyu üyelerimize aktaracak. Bütün üyelerimizi dış ticaret ve Uluslararası finans konularında bilgi sahibi olmaları için seminerimize bekliyoruz” dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN DIŞ TİCARET SEMİNERİ