Haberler

TİM PANAMA VE KOSTA RİKA HEYETİ

  • 28.07.2017
  • odemis

 

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden (TİM) alınan bir yazıda, Eknomi Bakanlığı koordinasyonu ve TİM organizasyonu ile 24 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında Panama-Panama ve Kosta Rika-San Jose’ye ticaret heyeti gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu heyete, insan veya yük taşımaya mahsus gemiler, karayolu taşıtları, motorlu taşıtlar, motosikletler, otomotiv yedek parçaları, petrol ve petrokimya ürünleri, ilaç, serum, aşı, haşarat ilaçları; tıpta, cerrahide, dişçilikte ve veterinerlikte kullanılan alet ve cihazlar, kozmetik ürünleri, sabun/şampuan ve jel türü ürünler, ev ve otel tekstili, içi giyim ve dış giyim kıyafetleri, ayakkabı, deri ve köseleden çantalar ve seyahat eşyaları, mücevherler, mobilya, buzdolapları ve dondurucular, aspiratörler ve davlumbazlar, elektrik & elektronik cihazlar, baskı ve kopyalama makineleri, elektrik transformatörleri, kağıt ve kartonlar, plastik eşyalar, demir – çelik ürünleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılımı beklenmektedir.

Taslak programı ekte sunulan heyete katılmak isteyen üyelerimizin https://goo.gl/NsG2q9 adresindeki başvuru formunu doldurarak en geç 10 Ağustos 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca; organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama ve organizasyon giderleriiçin TİM Vakıfbank Şirineveler Şb. IBAN No: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04, Swift Kodu: TVBATR2A dolar hesabına 2.750.-USD (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir. Ödeme dekontlarının nebilemercan@tim.org.tr adresine firma bilgileri ve katılımcı isimleri ile birlikte gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

İrtibat:

Nebile MERCAN

0312 472 05 60

nebilemercan@tim.org.tr

 

Program-1 (109 KB)
TİM PANAMA VE KOSTA RİKA HEYETİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam