Haberler

MAKTEK İZMİR 2017

  • 10.07.2017
  • odemis

 

Değerli Üyelerimiz,

 

Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TiAD), Makina İmalatçıları Birligi (MiB) işbirliği ve Izmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Izmir Ticaret Odası destekleri ile makine sektörünün Ege Bölgesi'ndeki en büyük buluşması olmaya hazırlanan MAKTEK İzmir 2017 Takım Tezgahları, Metal - Sac Işleme Makineleri, Tutucular - Kesici Takımlar, Kalite Kontrol - Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve üretim Teknolojileri Fuarı, 4 — 7 Ekim 2017 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı — Gaziemir / İZMİR'de gerçekleşecek.

 

Ege Bölgesi'nin en büyük kenti Izmir, 8000 yıllık tarihiyle dünyanın en eski ve büyük şehirlerinden biri. Kara ve deniz ticaret yollarının bir kavşağı olması ve stratejik konumu nedeniyle Türkiye'de ekonomik yaşamın önemli bir merkezi. Ege Bölgesi'nin en büyük sanayi merkezi ve ülkemizin sanayi bakımından en gelişmiş büyük kentleri arasında. İl çapında 13 adet organize sanayi bölgesi aktif çalışırken ülke çapında yer alan tüm sanayi kuruluşlarının %13 ‘ü Izmir'de yer almaktadır.

 

Makine sanayisi ile imalat sanayinin temel Üretim aracı olan takım tezgahları ve sac işleme makinelerinin en önemli firmaları, Ege Bölgesi'nin yeni buluşma merkezi MAKTEK İzmir 2017 Fuarı'nda bir araya gelecek. CNC ve Universal Talaşlı imalat Makineleri, Sac İşleme Makineleri, Kesici ve Tutucu Takımlar, CAD/CAM, PLM yazılımları, Ölçü Aletleri, Kalite Kontrol Cihaz ve Ekipmanları, Kaynak Kesme Ekipmanları, Kaynak Makineleri ve Yedek Parça, Işıl işlem Donanımları, Taşıma Sistemleri, Yağlama ve Soğutma Sistemleri alanlarında yeni teknolojileri takip etme fırsatı yakalanacak.

 

 

Bilgilerinize sunarız,

MAKTEK İZMİR 2017
MAKTEK İZMİR 2017

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam