• 13.06.2017

Ödemiş Ticaret Odası Beydağ’daki Üyelerini Ziyaret Etti

Oda Başkanı Rıfat ERİŞ her hafta sürdürdüğü üye ziyaretlerine bu hafta Beydağ’da faaliyetteki üyeleri ile devam etti.
Beydağ'da faaliyet gösterien Zinsan Demirçelik Ltd.Şti.,Değirmenci Sür Ürünleri Ltd.Şti.Mercanlar Akaryakıt Ltd.Şti.ve Selek Zirai İlaçve Yapı Malz.Ltd.Şti. firma sahipleri ile görüşmeler sağlandı.
Oda Başkanı Rıfat ERİŞ ve Genel Sekreter Emre ÇİFTÇİ’nin katıldığı ziyaretlerde Başkan ERİŞ üyelerin sorunlarını dinleyerek oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Odada yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Oda Başkanı “Üyelerimizin odada düzenlediğimiz eğitim ve seminerlere katılımlarını bekliyoruz.Önümüzdeki günlerde tekrar başlayacak olan eğitimler firmalarımız için çok faydalı olcaktır.Ayrıca Beydağ,Kiraz gibi İlçelerdeki üyelerimiz odamız teknolojik yenilikleri ile internet üzerinden talep ettikleri Oda Sicil,Oda Faaliyet Belgesi.. gibi e-belgeleri artık internet üzerinden alabilirler.”dedi.