• 11.05.2017

AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA SEMİNERİ YAPILDI

Odamız tarafından, üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programları kapsamında, ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ve TÜREV EĞİTİM DANIŞMANLIK İşbirliği ile “AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA ” konulu eğitim verildi.
Türev Eğitim Danışmanlık Eğitmeni Ege ve Akdeniz Bölgesinin öncü yönetim danışmanlığı şirketi Türev Danışmanlık Kurucusu, Grup Başkanı ve Stratejik Yapılandırma Danışmanı Bülent Orta tarafından verilen eğitim, 10 Mayıs Çarşamba günü Saat 19.00’da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda ÖTO üyelerinin katılımı ile yapıldı.
ÖTO Başkanı Rıfat ERİŞ; “Akrabalık ilişkilerinin ön planda olduğu bir yapı olan aile şirketlerinde ailenin ve şirketin kurumsallaşması önemli ve stratejik bir konudur .Eğitim seminerinin bir çok aile şirketinin ana sorunu olan kurumsallaşamayıp ikinci, üçüncü kuşaklardan sonra şirketlerin yok olmasına sebep olması nedeni ile bu tür eğitimler çok önemlidir.Oda olarak üyelerimizin şirketlerini geliştirmesine yönelik seçtiğimiz farklı eğitimlerimiz devam edecektir,tüm katılan üyelerimize teşekkür ederiz.”dedi.