TOBB’a Bağlı Odaların Yönetim Kurulları Ortak Toplantısında Ödemiş Ticaret Odasının Talepleri Gündem Maddesi Oldu

• 04.05.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı İzmir’deki oda ve borsaların ‘Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı’, Bayındır Ticaret Odası ev sahipliğinde yapıldı.

04.05.2017 tarihinde yapılan toplantıda Ege Bölgesi il ve ilçe oda/borsa  yönetim kurulu başkanları,yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri hazır bulundular.

Toplantının Bayındır Çiçek Festivali ile aynı tarihlerde gerçekleşmesi sebebiyle toplantıya katılan oda ve borsa başkanları ve yetkilileri festival alanlarına ziyaretlerde bulundular.

Toplantıda açılış konuşmasını Bayındır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan İNANIR yaptı.

Katılımcılar oda ve borsaların üyelerinin yaşadıkları sorunları dile getirildi.

Toplantıda süs bitkileri sektöründe yaşanan sorunlar Ödemiş Ticaret odasının gündem maddesiyle değerlendirildi, sıkıntılar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat ERİŞ yaptığı konuşmada ilçenin önemli sektörlerinden biri olan Süs Bitkileri Sektöründe yaşanan KDV sorununa dikkat çekerek “Odamızda yaptığımız sektör toplantılarında sektörün sorunlarını üyelerimizden dinledik,kayıt altına alarak bakanlıklar ve birliğimize bildirimlerde bulunduk.Odamızca belirlenen sektörün önemli sorunlarından olan maddeleri bu platformda paylaşarak siz diğer odalarında bilgilerine sunuyorum.”dedi ve teşekkürlerini iletti.