Katar'a Hayvansal Ürün ve Kümes Ürünleri İhracatı

• 26.04.2017

Değerli Üyelerimiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına istinaden alınan yazıda, 1 Mart 2017 tarihinden itibaren Katar’a hayvansal ürün ve kümes hayvanı ihracatı yapan firmaların ekte bir örneği sunulan “İthalat İzin Belgesi”ni ibraz etmelerinin gerektiği, bu belgenin Katar ve Belediye ve Çevre Bakanlığı tarafından ısıl işlem görmemiş hayvansal ürünlerin ithalatı için düzenlendiği ve amacının Katar’ın ithal ettiği ürünlerin salgın hastalık taşımadığına ilişkin tespitin önceden yapılması olduğu bildirilmektedir.

Söz konusu duyuru metni ektedir.

Bilgilerinize sunulur.

katar1-18KS (50.3 KB)