İZTO ile Akreditasyon Kıyaslama Çalışmaları Yapıldı

• 24.04.2017

Akredite odaların karşılıklı kıyaslama çalışmaları kapsamında Ödemiş Ticaret Odası olarak İzmir Ticaret Odası (İZTO) ile karşılaştırma çalışmaları yapıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat ERİŞ,Genel Sekreter Emre ÇİFTÇİ,Akreditasyon Sorumluları Begüm KIRKAN ve Adnan BENGİ’nin katılım sağladığı kıyaslama çalışması 24.04.2017 tarihinde İZTO’nun ev sahipliğinde gerçekleşdi.Kıyaslama konuları olarak “İnsan Kaynakları Yönetimi” ve “Uluslararası Ticaret” konularının ana başlıkları ve alt kırılımları ele alındı.

İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Duygu Mutluel ile yapılan görüşmeler ardından,İZTO Uluslararası İlişkiler Müdürü Uğur Sülün,Kalite Yönetim Temsilcisi Pelin Batur, İnsan Kaynakları Müdürü Elif Uğur ve Kalite Danışmanı Hülya Gümüş’ün katılım sağladıkları toplantılarda bilgilendirmelerde bulundular.

İZTO ile Akreditasyon Kıyaslama Çalışmaları Yapıldı