ÖDEMİŞ KENT KONSEYİ 7. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI, 5 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖDEMİŞ BELEDİYE NİKAH SALONUNDA YAPILDI

• 10.04.2017

Ödemiş Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul toplantısı, 5 Nisan Çarşamba günü Ödemiş Belediye Nikah Salonunda yapıldı.

Ödemiş Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Kamil Dolaylarlı toplantıda odamızı temsil etti.

Toplantıda; kamu kurumu temsilcileri, muhtarlar, meslek odaları, sendikalar, üniversite, vakıflar, dernekler ve kent konseyi çalışma grubu temsilcilerin katıldığı toplantıda, Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş açılış konuşmasını yaptı. Genel Kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “2016 yılı Temmuz ayında yapılan seçimle göreve başladığımdan bu yana geçen süreçte çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde, Yürütme Kurulu üyelerimizin de desteğiyle yaptığımız çalışma ve etkinlikleri sizlerle paylaşacağım. Çalışmalarımıza yön verirken, İlk toplantılarımızda dile getirdiğim hedefler doğrultusunda hareket etmeye özen gösterdik. Engelliler, kadınlar, gençler ve çevreye yönelik projelere öncelik ve ağırlık verdik. Önümüzdeki süreçte bu çalışmalarımıza, siz üyelerimizin de katkılarıyla yine aynı kapsamda devam edeceğiz.” dedi.