ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI RIFAT ERİŞ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖR SORUNLARINI DİNLEDİ

• 12.04.2017

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, İş Sağlığı ve Güvenliği Sektör sorunlarını dinledi.

Oda çalışmaları kapsamında sektörlerin sorunlarına yönelik toplantılar düzenleyen Oda Başkanı Rıfat Eriş 12.04.2017 tarihinde saat 14:00’da Ödemiş Ticaret Odası konferans solanunda ilçede İş Sağlığı ve Güvenliği Sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ve firma temsilcileri ile bir araya geldi.