Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TARİHİ VE KÜLTÜREL VARLIKLARINA SAHİP ÇIKIYOR

  • 14.04.2017
Odamız 2014-2017 Stratejik planının, yıllık iş planlarımızın ve misyonumuzun önemli maddelerinden biri olan Birgi-Bozdağ-Gölcük ‘ün turizm merkezlerinden biri haline gelebilmesi için 13.04.2017 tarihinde katılmış olduğumuz İZTAV (İzmir Turizm Tanıtma Vakfı) Genel Kurul Toplantısında konunun gündem maddesi haline getirilmesi ile faaliyetimizin hemen sonrasında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İztav’ın yurtdışı ve yurtiçinde bağlantılı olarak çalıştığı tur blogger larına, ülkemizde faaliyet gösteren sektörün öncü turizm ve tur organizasyon firmalarına, konu ile ilgili önemli kuruluşlara gönderilmek üzere geniş çaplı bir kitap hazırlığına başladık.
 Tanıtıcı fotoğraf ve bilgiler içeren kitabımızın çalışmalarına 14.04.2017 Cuma günü ÇEKÜL Batı Anadolu Koordinatörü Emin Başaranbilek, fotoğraf sanatçısı Ruhi Ödev, grafiker Mustafa Koçak ve Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat Eriş’in katıldığı toplantı ile start verildi. 

Emin Başaranbilek toplantı sonrasında, Bu tip kapsamlı bir çalışmanın daha önce gerçekleştirilmediğini ve yöremiz turizminin gelişmesinde son derece fayda sağlayacağını düşündüğünü bildirdi. Başkan Rıfat Eriş, Ticaret Odası olarak bu faaliyete son derece önem veriyoruz. Birgi-Bozdağ-Gölcük üçgeninin yöremiz turizminde öncü olması, tarihi ve kültürel varlıklarımızın tanıtımının gerçekleştirilmesi için planladığımız faaliyetlerin ilki olan kitabımızın hazırlıklarına başladık. Her biri konularında profesyonel ekibimizle sadece bir tanıtım rehberi değil sanatsal bir çalışma meydana getirmeyi hedefliyoruz. 

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TARİHİ VE KÜLTÜREL VARLIKLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam