ÖDEMİŞ TİCARET ODASI 6.DÖNEM KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

• 13.01.2016

Ödemiş Ticaret Odası 6.Dönem KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuruları Başladı.

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla Ödemiş Ticaret Odası’nda düzenlenecek eğitimler 25 Ocak 2016 tarihinde başlayacak.

Eğitim alan adaylar kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek işyerini açmadan bilgi ve deneyim kazanacak. KOSGEB bu eğitimleri alarak başarılı iş projeleri hazırlayanlara 50 bin TL hibe ,100 bin TL 'de  kredi desteği sağlıyor.

Eğitim programına katılmak isteyen vatandaşların 20 Ocak 2016 tarihine kadar aşağıda bulunan “UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ GİRİŞİMCİLİK TESTİ” ni cevaplayarak, her sayfası imzalanmış testin çıktısı ve doldurulmuş KATILIMCI BAŞVURU FORMU  ile odamıza başvuru yapmaları gerekmektedir.

Halkımıza duyurulur.

KATILIMCI BAŞVURU FORMU